Skip to content

200 m3 glukose tank

200 m3 glukose tank

Specialtransport af ny glukoselager-tank

Vi er glade for at kunne dele dele opdatering med jer fra Krima Stålindustri. For nylig har vi fuldført en betydelig opgave – fremstillingen og leveringen af en imponerende 200 m³ glukoselager-tank i rustfrit stål.

Denne tank er specifikt designet til at opfylde de strenge krav til opbevaring af glukose og sikrer både kvalitet og holdbarhed i verdensklasse.

 

Skræddersyet til kundens behov

Den nye glukoselager-tank er fremstillet af høj kvalitets rustfrit stål, hvilket garanterer lang levetid og minimal vedligeholdelse. Designet er skræddersyet til vores kundes specifikke behov og lever op til de højeste standarder inden for fødevareindustrien.

Vi er stolte af at kunne levere produkter, der gør en forskel for vores kunder, og vi takker vores team for deres enestående indsats.

 

En rejse på 9 timer

Efter produktionen på vores fabrik i Krima Stålindustri, skulle tanken transporteres til kunden i Kalundborg. På grund af tankens størrelse og vægt krævede dette en specialtransport. Turen på cirka 9 timer blev nøje planlagt og udført for at sikre, at tanken ankom sikkert og intakt.

Transporten var ikke uden udfordringer, men takket være vores dygtige team og samarbejdspartnere gik alt som planlagt. Undervejs blev der taget en række billeder, som dokumenterer tankens rejse – fra fabrikken til den endelige destination.

 

Effektiv installation på stedet

Ved ankomsten i Kalundborg havde Krima naturligvis mandskab klar til at rejse tanken. Vores erfarne montører arbejdede hurtigt og effektivt, og installationen gik vellykket. Vi er stolte af at kunne levere ikke blot et kvalitetsprodukt, men også en komplet løsning fra produktion til installation. Vi takker CJ Stainless for tilliden og det gode samarbejde.

 

En ekstra detalje: Den flotte trappe

En bemærkelsesværdig detalje ved tanken er den flotte og funktionelle trappe og platform, (se billeder) der går udenpå tanken. Denne trappe er produceret og leveret af vores dygtige samarbejdspartner, Holst Stål. Trappen er designet til at sikre nem og sikker adgang til toppen af tanken, og den matcher perfekt tankens æstetik og kvalitet.

 

Kompetent rådgivning

Hos Krima Stålindustri er vi altid på udkig efter nye måder at forbedre vores tjenester og produkter på.

Har du spørgsmål eller feedback? Tøv ikke med at kontakte os – vi værdsætter dine input.

Er du i tvivl om, hvilken løsning der er den bedste for dig?
Det skal du ikke bekymre dig om.

Vi tilbyder kompetent rådgivning i forbindelse med ethvert projekt og holder dig opdateret fra start til slut.

Du er i trygge hænder hos os.

Glukose tank 200m3
Montage af rustfri tank
Rejsning af rustfri tank
Trappe til tank

Kompetent rådgivning

Er du i tvivl om, hvilken løsning der er den bedste for dig?
Det skal du ikke bekymre dig om.

Vi tilbyder kompetent rådgivning i forbindelse med ethvert projekt og holder dig opdateret fra start til slut.

Du er i trygge hænder hos os.