Skip to content

Signes svendeprøve

Signes svendeprøve

Frugtpresser i rustfrit stål

 

Da Signe startede som lærling hos Krima Stålindustri, var hun ikke gammel nok til at skrive sin egen lærlingekontrakt under.

Hun måtte have sin far med som værge.

Vores bekymring om at hun måske var for ung, blev hurtig gjort til skamme. Vi har haft mange dygtige lærlinge og Signe ligger bestemt også i toppen her. Det er også med vemod at hun stopper den 2. februar da hun starter ved Beredskabsstyrelsen pr. 6/2-2024. Det har været en fornøjelse at have hende under vores vinger og vi kan med stolthed sende hende videre. Der er ingen tvivl om, at Signe altid vil være velkommen retur, hvis hun vil tilbage i branchen.

Signes egne ord:

Jeg har fået en rigtig god uddannelse hos Krima Stålindustri. Dette kan bl.a. ses på skolen hvor jeg fornemmer at jeg har fået meget mere ansvar og fået lov at stå på egne ben. Jeg har lært rigtig meget som mine skolekammerater ikke har set før. Hos Krima lærer man en masse, fordi man får lov. Det er ikke et fejejob, men man bliver taget med i projektet og får et ligeså stort ansvar som en udlært smed. Dette kan virke skræmmende men der er altid nogen der står klar hvis der er noget man er i tvivl om. Så bliver man hurtigt hjulpet på rette vej.

Kompetent rådgivning

Er du i tvivl om, hvilken løsning der er den bedste for dig?
Det skal du ikke bekymre dig om.

Vi tilbyder kompetent rådgivning i forbindelse med ethvert projekt og holder dig opdateret fra start til slut.

Du er i trygge hænder hos os.