Skip to content

OM KRIMA STÅLINDUSTRI APS

Velkommen til Krima Stålindustri ApS – din pålidelige partner inden for stålproduktion og -løsninger!
Vi er stolte af vores position som pionerer inden for stålindustrien og vores dedikation til at levere produkter af højeste kvalitet. Krima Stålindustri blev grundlagt i år 2003 og stifteren Leon Kildbane har over 30 års erfaring indenfor branchen. 
Hos Krima Stålindustri ApS går vi aldrig på kompromis med kvaliteten. Vores erfarne team af specialister er dedikeret til at sikre, at vores stålprodukter lever op til de strengeste kvalitetsstandarder og opfylder vores kunders unikke behov.

Vi ved, at hver virksomhed er unik, og derfor tilbyder vi skræddersyede løsninger, der passer præcist til dine krav. Uanset om du har brug for præcisionsfremstillede komponenter, robuste konstruktionselementer eller skalerbare løsninger, kan du stole på Krima Stålindustri ApS til at levere.
Vi er parate til at rådgive dig og hjælpe dig med at finde den optimale løsning, der passer til dine specifikke behov.

Vi er mere end bare en stålproducent – vi er din pålidelige samarbejdspartner. Vores mission er at skabe værdi for vores kunder ved at tilbyde kvalitetsprodukter, fremragende service og en dedikeret support. Vi sætter en ære i at opbygge langvarige relationer med vores kunder og være deres foretrukne valg, når det kommer til stålproduktion og -løsninger.

Så vælg Krima Stålindustri ApS som din partner. Sammen kan vi skabe succes gennem stærke og holdbare stålprodukter. Kontakt os i dag for at starte et samarbejde, der vil løfte din virksomhed til nye højder.

MASKINFABRIKKEN NIPE APS

Maskinfabrikken Nipe blev grundlagt af Otto Pedersen i 1964.  Robert Jessen overtog Maskinfabrikken Nipe i 1986. Januar 2017 overtager Leon Kildbane virksomheden. Leon Kildbane ejer i forvejen Krima Stålindustri ApS og ønskede at udvide sit kundegrundlag samt sikre levering af endebunde til sig selv, men også til områdets andre rustfrie leverandører.

Maskinfabrikken Nipe er ordreproducerende med speciale i rustfri stålkomponenter til bl.a. fødevareindustrien, kemi og medicinal industrien.

Desuden producere vi bertlede bunde til tanke til vores kunder.

Her på siden kan du se nogle af de bunde der bliver lavet samt pumper til Intec A/S

Bestilling af bunde gør du under fanen: Flanging tank top/bottoms

Fakta

 • SVEJSEPROCCESSER: Hånd og orbitalsvejsning er kvalificeret i henhold til EN 15614-1 og PED 97/23/EC*
 • CERTIFICERING: TÜV DIN EN ISO 3834-2 – En international standard, der specifikt fokuserer på svejsning af metalmaterialer.
 • PERSONALE: Svejsepersonale er kvalificeret i henhold til EN ISO 9606-1 / EN ISO 14732 (EN 287-1 / EN 1418) og PED 2014/68/EU
 • STANDARD kvalitetssikring udføres efter principperne i EN ISO9001
 • BEMYNDIGET af TÜV til omstempling af materialer, hvor kunden stiller krav til materialedokumentation.
 • GODKENDT af fødevarestyrelsen til fremstilling af komponenter der kommer i forbindelse med fødevare. http://www.findsmiley.dk/72882

Bemanding

Vi er ikke den største virksomhed, men vi har et stort netværk og derfor er vi omstillingsparate. Skulle der komme et større projekt, er vi altid klar til at tilkalde ekstra mandskab ind til opgaven. Vi har løbende 10-15 mand igang, og har mulighed for at leje ekstra mandskab i travle perioder.

Værkstedet

Vores værksted er designet således at selv de helt store opgaver kan løses. Vores største port er 8 mtr. hvilket betyder, at meget store emner kan håndteres her.

Vi er udstyret med bl.a.:

 • Orbitalsvejser
 • Saks 3.000×16 mm.
 • Valse 3.000×18 mm.
 • Rørbukker
 • Kantbukker
 • Bertelmaskine til top/bunde​​