Skip to content

Krima bygger nye rekordstore tanke

Krima bygger nye rekordstore tanke

Krima bygger nye rekordstore tanke i rustfrit stål

Vi er stolte af at kunne dele nyheden om, at Krima er i fuld gang med at bygge to imponerende rustfri ståltanke, som hver kan indeholde hele 1 million liter vand. Disse ståltanke markerer en milepæl for Krima, da det er de største rustfri tanke, vi nogensinde har bygget. Se videoen hvor de forlader Vamdrup her: https://youtu.be/S-IKKqH-Ym8?si=8LXG1x0PtGXBuDCV

Imponerende transport og præcision i stålproduktion

Vores dedikerede team har arbejdet hårdt for at sikre, at hver detalje er på plads, og det er med stor glæde, at vi nu kan vise billeder fra transporten af toppen og et midterstykke til kunden. Disse dele fylder hele vejen, og det er et fantastisk syn at se dem blive fragtet. De store dimensioner og den præcision, der kræves for at bygge sådanne rustfri ståltanke, afspejler virkelig Krimas evner og ekspertise.

Tak til BMS for kranarbejde og transport

Vi vil gerne rette en stor tak til BMS, som har stået for både kranarbejdet og transporten af de store tankdele. Deres professionelle håndtering og ekspertise har været afgørende for, at denne del af projektet er gået så gnidningsfrit.

Tre transporter og professionel montering af den store tank

Denne transport er den første af i alt tre transporter, som er nødvendige for at få alle delene leveret til lokationen. Når alle dele er ankommet, vil vores dygtige montagehold samle tankene på stedet og sikre, at de er klar til brug. Det er en udfordring, vi er vant til, da vi tidligere har monteret tanke til vand af betydelig størrelse.

Tidligere erfaringer med store projekter

Selvom dette er vores største rustfri ståltank til dato, er vi ikke uvante med at håndtere store projekter. Tidligere har vi bygget en ståltank, der kunne rumme 800.000 liter vand, hvilket også var en betydelig bedrift. Denne erfaring har gjort os i stand til at tage denne nye udfordring op med stor selvsikkerhed og dygtighed.

Hold øje med opdateringer

Hold øje med flere opdateringer og billeder af denne spændende rejse på vores hjemmeside. Vi er spændte på at fortsætte vores arbejde og levere disse imponerende rustfri tanke til vores kunde.

Med venlig hilsen,
Krima Teamet

Kæmpe tank

Kompetent rådgivning

Er du i tvivl om, hvilken løsning der er den bedste for dig?
Det skal du ikke bekymre dig om.

Vi tilbyder kompetent rådgivning i forbindelse med ethvert projekt og holder dig opdateret fra start til slut.

Du er i trygge hænder hos os.